SPRAAK|STOF

Online marketing: je strategie opzetten of aanscherpen

Een strategie voor online marketing opzetten of aanscherpen? Ontdek hoe ik met een team samenwerk voor jouw vindbaarheid en groei in conversies.

Ik zoek iemand die mij kan helpen met online marketing

Marketing

Online marketing

Strategie, content creatie, e-mail marketing, SEO, SEA, advertising…..

Online marketing is een breed begrip. Het omvat alle inspanningen om je vindbaarheid te vergroten in zoekmachines als Google en Bing en om groei in conversies te realiseren.

Denk aan je website zo inrichten dat die antwoord geeft op zoekvragen en, als een bezoeker eenmaal doorklikt naar jouw landingspagina, die overtuigd wordt van jouw aanbod. Daarbij benut je optimaal kansen om je doelgroep tot actie aan te zetten. Dat kan zijn doorklikken naar een andere pagina, contact opnemen, een e-book downloaden of een aankoop doen.

Maar een slimme online marketingstrategie gaat verder dan een goede website. SEA en SEO gaan hand in hand. Content creatie voor social media, zoekmachine adverteren en e-mailmarketing (mailfunnel) zijn voorbeelden die passen in een marketingmix. Daarnaast zijn er verschillende (AI) tools die de kans op conversie vergroten.

Betrokken samenwerking

spraak|stof werkt inmiddels ruim 10 jaar nauw samen met de mensen van Digitaal Betrokken. Een team van specialisten op het gebied van SEO, SEA en development die een maatwerk online marketingstrategie voor je opzetten of aanscherpen.

Online marketingstrategie diensten

Ontdekken hoe we jouw online marketing strategie redden?

Of wil je een van mijn collega’s spreken? 

Mail naar annemarie@spraakstof.nl of bel me op telefoonnummer: +31 (0)6 25401078.

Ik regel met plezier een afspraak samen met mijn collega’s voor je.

Neem even contact met mij op

Online

spraak|stof

’s Heerenwei 10
4761 VC Zevenbergen

Laten we direct een afspraak inplannen!

Webdesign: Angèle | Ernst Opus V Design