Zoekwoorden-analyse en SEO teksten Nederlands - Engels

 

 

SEO tekstschrijven

Bij het schrijven van teksten heb ik jouw doel voor ogen. Ik wil precies weten waarom je de tekst wilt overbrengen, op welk platform en voor welke doelgroep. Ik vraag door. Ik verdiep me in jouw vakgebied en branche, zodat ik weet waar ik over schrijf. En waarover jij communiceert.

Ik schrijf in het Nederlands en Engels met de doelgroep in het achterhoofd en zorg aan de hand van SEO dat je tekst gevonden wordt in de zoekmachines.

 • webteksten | teksten voor webwinkels
 • persberichten
 • blog maken | blogartikel
 • presentaties
 • speeches
 • filmscripts
 • vacatures

Vertalen | business English

Vlotte Engelse copy is haast zelden een directe vertaling van de Nederlandse tekst. Of vice versa. Uiteindelijk wil je een boodschap overbrengen die indruk maakt. Ik lever niet zo maar een vertaling, ik kijk als tekstschrijver naar je teksten. Afgestemd op je lezers en je wensen schrijf ik Engelse SEO teksten voor je website of social media (SEO-copywriting).

Redigeren

Heb je zelf een tekst die je wilt laten controleren door een professional? Ik kan je adviseren hoe je je teksten kunt verbeteren of het voor je doen.

Website ondersteuning

Websites zijn al lang geen digitale brochures meer. Wanneer kies je voor een informatieve pagina? Welke relevante ‘assets’ bezit je en welke waarderen je klanten het beste? Hoe zet je die prominent in de ‘virtuele etalage”? En op welke wijze moedig je (potentiële) klanten aan tot actie over te gaan? Als je zelf niet iemand in dienst hebt om dit voor je te regelen, kun je het aan mij uitbesteden. Ik heb ervaring in het bijhouden van diverse websites.

Organisatie van communicatie

Klinkt gek eigenlijk! Toch is er meer communicatie te organiseren dan je denkt.

 • Voorbereiden van je beursdeelname
 • Schrijven van een video script en begeleiden van het opnemen van een bedrijfsvideo
 • Voice-over: ik spreek vloeiend Engels
 • Presentaties maken 


Nieuwsgierig? Eerder werkte ik voor deze klanten